Angen,Mamma till Algot & Ebbe

Angelica Lindholm Forsell. Bor på RHG98 tillsammans med min man och våra söner Algot född 09 och Ebbe född 18. På fritiden är jag spelande forwards tränare i selånger FK⚽

MOrrn!

Kategori: Allmänt

Helo alla glada!

igår var jag å älsklingen stadshuset och såg Johnossi, det var riktigt bra!
Lilla älsklingen var hemma med Ida och Jonte, han somnade i soffan med hårtorken i knä =)
Lillskrutten våran!

idag blir han 1,5!
shiiit..var har tiden tagit vägen?

Nu ska vi busa på lite.


Puss å Kram

Algot,the one and only!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan å myser nu jag å lillplutten, pappsen är på avslutning med laget och kommer väl hem lite senare!

Lite bilder!


Gårdagens outfit! ( bara plutmunnen alla har som lägger ut dagens outfit som fattas) =) haha









Vi Älskar dig!

Tjena!

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev nu, har bara myst å gjort annat viktigt =)

Nu är de uppehåll med fotbollen å, skönt...men vad fan ska man nu göra på kvällarna??? haha..svaret är ganska enkelt!
Umgås med min familj å vänner såklart!!!!
Hur ska man göra med fotbollen nästa år då? ja du...ingen aning!?!

Imorrn ska jag på Ladies night med min älskade vän Ida!
ska bli riktigt roligt!

Sitter å spånar på ny tatuering å, gäller ju å passa på när fotbollssäsongen är över ;)

Nä nu gott folk, ska jag lyssna lite på P!nks nya låt!
Hon är underbar!

Kramar

Jag för några år sen på Olles!


Nu är allt som de ska igen!!

Kategori: Allmänt

Weeii..Imorse kom kärleken hem. UNDERBART!

Idag har vi bara myst, Algot har varit med pappa mest, inte så konstigt =)
han blev överlycklig när vi stod i fönstret imorse å kollade när han kom! skrattade å hade ut armarna!

Tränade ikväll, skönt när man har de gjort..komma hem å lägga sig i soffan å slöa lite!
Imorrn är de jobb, sen hockey på kvällen!

Nu ska de sovas.

kramar

Kan inte sova..

Kategori: Allmänt

Som barnen på julafton, jag kan inte sova..om ca 8.5 timme kommer älsklingen hem!!!
Wihooo!

Det pirrar i magen, känns som man är nykär =) haha!
saknaden har varit väldigt stor..vi har ju knappt vart ifrån varandra på snart 10 år.
Men nu inser man ju hur mycke man verkligen älskar varandra..kärleken är för underbar hurrni!! haha!

Idag har vi vart på birsta...skulle köpa sänggaveln till nya sängen jag köpt nu medan älsklingen har vart borta..dom hade fått in 2 st idag..å när jag kom kl 15 så var dom slut..typiskt..varför tar man bara in 2 st för??
Nu måste vi vänta till nästa vecka, jag som ville vara klar me de tills han kommer hem..men de sket sig!

Algot var vaken bra länge ikväll..kanske känner han på sig att pappsen är på väg hem? =)
Lillvännen, han är så go..kommer å ska kramas å mysas! lägger huvudet på bröstet å säger...mmm..mmm...å väntar på att jag ska säga likadant för att han sedan ska upprepa de..gofis!

Nu ska jag kika på lite tv.
sen får vi se om jag lyckas sova något tills micke kommer hem, elr om jag fortf är vaken! hihi!!


Natti natti!



Algot med sin älsklings Jennifer!



Gästbloggning från Nashville, Snart dags att åka hem.

Kategori: Allmänt

Så börjar det närma sig dagen D. Dags att lämna värmen i Nashville och åka hem för att äntligen få kramas med mina kära. Det ska bli roligt att se hur Algot reagerar, förhoppningsvis har han inte glömt bort mig.


Appropå värmen i Nashville så har vi haft kanonväder i helgen. Det har varit "in the high eightees", d.v.s. runt 30 grader celsius. Poolen däremot blir fan aldrig varm, beror på att nätterna är kalla såhär års. Jag har doppat mig två gånger på två veckor. Folket här är till skillnad från badvattnet väldigt varma och trevliga. Alla hälsar, frågar hur man mår. De är väldigt nyfikna på var vi kommer ifrån och kommer ofta med svenska referenser när de får höra att vi är svenskar. Idag var det en gubbe som bad mig hälsa till "Bjorn Borg" och "Ed Berg, Stefan Ed Berg".



Förra veckan som kom Peter till mig och Ove och sa att han hade ett problem. Problemet var att amerikanerna var så nöjda med vårt arbete att de ville att vi skulle stanna. Biljetterna är ombokningsbara så det var upp till oss. Hur smickrande det än må vara så har man ju två personer hemma som man saknar varje dag, så jag sa att jag ska hem. Men roligt i alla fall att det man gör uppskattas, det kanske kan vara gynnsamt i framtiden.



Igår var höjdpunkten på hela resan. Opening game in Smashville, Nashville-Anaheim. Vi for tidigt till stan för att känna på atmosfären. Stekhett som det var på dagen så packade jag en väska med lite kläder för att ta på mig senare när det var dags att se hockeyn. När vi väl skulle byta om så såg jag att jag glömt byxorna. Inget att göra, det var bara att knalla in i "hallen" och se hockey i shorts. Det gjorde inget kan jag säga, även om det kändes helt sjukt att gå från 30 grader och sätta sig i sina kortbyxor och se IShockey.


Har fotat och filmat en massa, tyvärr så får jag inte över bilderna till den här datorn så det får bli när jag kommer hem.


När vi kom in i arenan så fick ALLA en tröja. Det var fullsatt för kvällen så 17113 tröjor lämpade man ut vid entren. Sen möttes vi av alla cheerleaders, Ove passade på och fotade sig med en av dem.

Väl inne så hittade vi våra platser. Rad åtta från plexit, alldeles vid blålinjen.


Matchen var ganska snäll, tyvärr. Hade gärna sett att man smällde på lite mer. En fight fick vi i alla fall se. Alla i publiken reste sig och gallskrek som om det blivit mål.


När lite mer än halva sista perioden gått, vid ställningen 3-1 så hände något roligt. Speciellt för oss från Timrå. Anders Lindbäck fick göra sin NHL-debut. Och den fick vi alltså se live. Det kommer vara ett minne för livet. Han såg lite darrig ut till en början, men vem skulle inte varit det. Preds gjorde ett mål till och Lindbäck höll nollan, så 4-1 slutade matchen. Hörnqvist en av målskyttarna.


I morgon är sista arbetsdagen. Vi kommer göra en halvdag och bara jobba till lunch. Sen ska det packas och grejas. I morgon kommer även våran nye VD hit till huset. Så då gäller det att vara välkammad och ren.


Vår gamle VD Hans Berg med familj kom här mitt i veckan. Väldigt trevliga och sympatiska människor. Även fast man nyss mötts så känns det som man känt varandra hela livet. På lördag morgon låg alla i huset och sov, alla utom jag, Ove och Hasse. Så då tog Hasse med mig och Ove på en liten sightseeing. Han visade oss området där chefen här i USA bor. Husen där var inte små. Och mitt genom området gick deras egna privata golfbana. Slå lite snett och du hamnar mitt i någons barbeque. Hasse hade tydligen slagit upp på någons tak en gång.


Har för övrigt ätit världens bästa revbensspjäll på Famous Dave's.

Famous Dave's


Sista kvällen i morgon så vi ska äta där igen hade vi tänkt. Funderar på att testa deras Dr Pepper marinerade ribs. Låter spännande för en Pepperälskare som mig.


Klockan är 11PM här och jag har ett möte med John Blund om en liten stund. Blev väldigt mycket text och väldigt få bilder, eller inga alls för att vara korrekt. Men håll utkik här i slutet på veckan så kanske jag kastar upp lite bilder och filmer.


Nu ska jag sova, så är jag snart en natt närmre att få träffa min kära och våran underbara son.


Over and out

//Mickell

Snart så..

Kategori: Allmänt

Hejsan!

snart så..på onsdag kommer babe hem.
Min älskling, som jag saknar han!!

Idag har vi (jag och svärmor) varit på primärvårdsjouren med Algot.
Var meningen att hon skulle åka hem idag, men hon stannade en dag till då Algots utlag bara blev värre å värre..

jo..de började igår..jag såg utslag på kroppen hans..sen var vi vaken till halv 3 i natt med honom då han vaknade jätte ledsen å alldeles alldeles röd i rumpan, magen armhålor..ja överallt.
gav honom alvedon och sen somnade han.

När vi vaknade såg de lite bättre ut, men det fanns kvar..
sen tog jag tempen på honom, och han hade 38 graders feber, så jag ringde sjukhusrådgivningen..dom tyckte ja skulle komma in med honom så dom fick kolla upp.

på vägen in blev de värre kan ja lova...hela ansiktet på honom svällde upp..knallröd..var som påsar i ansiktet på honom, lika såg de ut i rumpan och på resten av kroppen.
väl där inne i väntrummet så stod han och busade på å var glad som vanligt..då brast de för mig..fyy..det såg inte alls ut som min lilla Algot..men det värmde i hjärtat å se honom så glad iaf..det måste kliat nå fruktansvärt.

det måste iaf ha vart en allergisk reaktion.. och jag tror personligen att de är tomat som är boven..men vi ska testa lite försiktigt sen när allt blivit bra igen.
han fick allergi medicin, och de blev bättre på engång..

Fy vad ont de gör i mammahjärtat när sånt här händer...och inte var de lättare då pappan är halvvägs runt jordklotet..
men hans kära mor har varit här en hel vecka och hjälpt till..och det har varit guld värt♥

Vi har grejjat lite här hemma, jag köpte ny sängstomme på ikea..så jävla bra kommer de bli när allt är på plats..100% nöjd =)


har så mycke inom mig som jag vill skriva om..om fotbollen, livet och allt möjligt..men jag väljer att inte göra de..lika bra så kanske =)
och NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!
De får vänta nått år till.

Nu ska jag kika in på min vackra son.

Jag älskar min familj så oerhört mycke!!!♥



Man ser lite lite rött under ögat på honom där..och så såg han ut i HELA ansiktet idag..alldeles uppsvälld.


ibland har jag bara lust å skratta vissa människor rätt upp i ansiktet och be dom komma ner till jorden, till verkligheten..vad är de för fel på vissa?
VÄX UPP!!

Gästbloggning från Nashville, The House

Kategori: Allmänt

God Morgon

Sitter här ensam i köket, alla andra sover. Själv har jag varit vaken i över en timme. Har hunnit ta en promenad runt "ägorna". Jag brukar säga att det är ett Southfork i miniatyr. För er som inte sett Dallas så är det familjen Ewings ranch.

   

        Southfork                      Permoville



Har knäppt en massa kort runt och i huset. Tyvärr så har det blivit nå vingel så datorn kan inte hitta kameran. Har i alla fall fått över en del bilder. Här kommer dom:

Permoville

Ser ni "träfasaden" på huset? Plast!


Ser ni det vackra "trästaketet" som omgärdar hela den stora tomten? Plast!


 






Lägg märke till den sedvanliga tv:n ovanför öppna spisen.


Gästfriheten är påtaglig. Skafferier, kylar, allt är fyllt med diverse godsaker.







26 matplatser, om du får oväntat besök.



Kanske inte samma stuk som Cribs. Ingen Crystal, dock välfylld.



Dubbla diskmaskiner.



Vinkyl och ismaskin.



Försökte räkna lite i huvudet nu medans jag laddade upp bilderna. Jag tror det finns 8 sovrum och 7 badrum. Det finns pool, beachvolleyplan och biljardbord. Jag skulle gärna ta med mig familjen hit och semestra i framtiden. Trivs jäkligt bra måste jag säga. Nackdelen är ju att familjen är hemma. Saknaden blir påtaglig ibland. Det är lättare de dagar man jobbar, då hinner man inte tänka lika mycket.



Nu har Ohvee klivit upp. Ska se om vi ska ta en sväng i bilen medans de andra fortfarande trynar.


Over and out

//Mike

Frukost hos bettan

Kategori: Allmänt





I take the same

Kategori: Allmänt

Ove, eller Ohvee som han heter här har lite svårt med engelskan. Varje gång vi beställer mat så väntar han på att jag ska beställa först sen tar han samma som mig. "I take the same".


Nu ska jag äta frukost. Skriver lite ikväll om vad man hittat under dagen.

See ya later.

Tjena Tjena!

Kategori: Allmänt

Tjena!
sitter hos Bettan nu och myser, hihi.
Idag har jag tränat, Algot var med bettan under tiden..efter träningen hade jennifer match så vi stannade å kikade på den.
Imorrn kommer svärmor hit och stannar 1 vecka..guld värt!
ska bli skönt att kunna städa utan att lilla prinsen går efter och "städar" fram allt igen =)
röjde lite innan vi stack till Bettan iaf..så de ser någorlunda bra ut!
Nu ska vi grejja lite med våran dator.
natti

Mat in the Stat

Kategori: Allmänt

Hello

Tänkte avhandla lite vad vi ätit här. Jag är lite besatt av att testa all skräpmat, godis, dricka och sånt. Gärna ska det vara sånt man kan relatera till tv och film.

Första stoppet vi gjorde var McDonalds. Inte så stor skillnad från hemma, lite sämre utbud dock. Värt att notera att all läsk ur maskin smakar klor. Vattnet är så proppat med det.

Nästa hamburgerställe vi testade var Wendys. Det var gudomligt. Troligtvis den bästa hamburgaren jag någonsin ätit. 5/5 toasters.

Testade även KFC (Kentucky Fried Chicken). Det var en besvikelse. Kanske var det just det jag beställde som inte var någon höjdare.

Har även kört amerikanskt stuk på frukostarna. Igår var det Fruit Loops, som att äta godis med mjölk ungefär. I morse blev det amerikanska pannkakor med lönnsirap. Helt ok faktiskt. På mackan har jag pastrami och pepper jack cheese. Det är mumma. Mjölk och jucie drickes ut dunk.


Det var väl ungefär var jag testat än så länge. Lite godis har man ju också fått i sig, Twinkies var gött.

 

Så var det med det. Mer kommer framöver.

 

Over and out!


 

Esto Perpetua!

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis pratat med Micke.
dom skulle göra sej klar å sen åka på nån affär å kika.

han lär väl skriva sen antar ja.

Nu ska jag sova.
God Natt



*Amat victoria curam*