Angen,Mamma till Algot & Ebbe

Angelica Lindholm Forsell. Bor på RHG98 tillsammans med min man och våra söner Algot född 09 och Ebbe född 18. På fritiden är jag spelande forwards tränare i selånger FK⚽

My tattoo!

Kategori: Allmänt



Helo!

Kategori: Allmänt

Tjopp!
Läkaren ringde förra torsdagen och sa att det handlade om en GODARTAD tumör.
men att dom hade lite granskning kvar av den och att hon skulle ringa mig med samma besked kommande veckan (alltså veckan som var) Har inte hört något. Men fattar ni vad skönt det var att höra dom orden. GODARTAD!! jag bölade som en liten bebis här hemma.
Denna oron har verkligen tagit knäcken på en... hela sommaren har blivit förstörd pga denna skit.. så tråkigt. Har försökt koppla bort men det har inte varit enkelt. de har alltid varit och gnagt i bakhuvudet.
jag har ju hela tiden trott att jag ska behöva gå igenom samma som jag gick igenom då jag var 9 år. cellgifter. tappa håret mm..
elr ännu värre. Dö ifrån mina nära och kära.
Man inser vad som är viktigt här i livet.


Tur att jag fått tillbringa den mesta av tiden med mina killar.

tryggheten i mitt liv.
Nu ska jag bleja jobba igen på måmdag. jag hoppas jag hunnit bearbetat allt så man är där 100% med huvudet. Det gäller att känna sig för och säga stopp om de inte skulle funka. Jag vill jobba.. men mitt jobb innebär 100% närvaro med knoppen då jag har ansvar för ett annat liv.


Nu ska jag mysa lite med mitt lilla troll. tänk att han är 4.5 år. helt sjukt vad tiden går!

Ha de bra alla där ute! ta hand om varandra!
Kärlek till er!


Ett 20 cm ärr. ett 3.5 cm. ett 2 cm och ett på 1 cm.

















Det är med blandade känslor jag välkomnar den kommande veckan!

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder!
Den 22/8 opererades jag alltså och tog bort saken som var i äggstocken.
Läkarna som opererade mig kunde inte säga vad de var, bara att de var något väldigt ovanligt och nått dom inte opererar varje dag!
Men att det såg beskedligt ut.

Jag går som en psykfall på dagarna. Hur fan kan de ta 2-3 veckor för att få provsvar på sånna här grejjer? är ju något man borde få svar på direkt..

Den här sommaren har inte varit den bästa. har iof haft min första riktiga semester. Men den har ju blivit förstörd pga allt detta med magen..
Man försöker koppla bort de..men

de är svårt!


nu ska jag sova.
Ha de bra och ta hand om varandra! ♥