Angen,Mamma till Algot & Ebbe

Angelica Lindholm Forsell. Bor på RHG98 tillsammans med min man och våra söner Algot född 09 och Ebbe född 18. På fritiden är jag spelande forwards tränare i selånger FK⚽

Dagis

Kategori: Allmänt

Idag är första inskolningen på dagis för lilleman, känns konstigt att inte vara med, jag jobbar. Men det där klarar pappa och algot så bra själva =) men onsdag och torsdag är jag ledig.. Så då ska jag följa med iaf. Ha en bra dag. Kram

Kommentarer

  • Maria säger:

    Åh vad spännande! Visst känns de så stora helt plötsligt, när det är dags att börja på förskolan?!

    Hoppas allt går bra för Algot.

    Jo visst ska Hugo bli storebror snart :) Det känns jättespännande och tack, jag mår bara bra. Lite spänningar och en massa rörelse i magen mest hela tiden, men jag mår bra! Ska till bm igen på torsdagmorgon och kolla "hur vi mår" :) Tiden går så fort nu. Kan inte fatta att det närmar sig bf med stormsteg :)

    Men först ska vi hinna med en flytt hade vi tänkt ;) Får tillgång till vårt hus i Tunbyn 1/11, så lite tid har vi förhoppningsvis på oss att bo in oss.

    Hoppas allt är bra med dig å. Kul att det går så bra med fotbollen för dig :)

    Kram kram

    2010-09-14 | 19:52:46
    Bloggadress: http://misan80.blogg.se/
  • Angelica Nordstrand säger:

    Angen: Ja det var det verkligen. Här är det som det är, på väg upp iaf:) Livet det leker och är i vissa stunder helt underbart. Hur är det själv då? :) POjken din börjar verkligen bli stor. Hur gammal är han nu?:)

    2010-09-15 | 21:35:08
    Bloggadress: http://mammaangiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här: